Wanted 2′den Hala Vazgeçilmedi!

reklam

Başrollerinde James McAvoy, Morgan Freeman ve Angelina Jolie’nin yer aldığı ve 2008 yılında sinema salonlarında sürpriz bir şekilde bomba etkisi yaratan Wanted’ın devam filmi hala iptal edilmiş durumda değil. İlk filmiyle 341 milyon $ gibi bir hasılat elde edince, ikinci filmin iptal edilmemesi de biraz normal görünüyor açıkçası.

Bundan daha da önemlisi, son yıllarda hakkında birçok haber çıkan ama hiçbir şekilde resmileşmeyen Wanted 2 için yapımcı Marc Platt’tan sevindirici denilebilecek açıklamalar geldi. Tabii ki Wanted’ın hayranları için.

Platt, “Açıkçası şu anda elimizde bir senaryo var ve üzerinde çalışmalar devam ediyor. Senaryonun her geçen gün daha da iyiye gittiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Üzerinde bu kadar titiz çalışmamızın sebebi tabii ki izleyicilere daha önce gördükleri filmin bir benzerini sunmamaya çalışıyor olmamız. Eğer senaryoyu belli bir seviyenin üzerine çekebilirsek, emin olun ki Wanted 2 mutlaka gerçekleşecek bir proje. Bu kadar uzun sürmesi de normal çünkü hiç kolay bir iş değil.” sözleriyle Wanted filminin hayranlarını bir hayli sevindirecek gibi görünüyor.

Son olarak çizgi romanın yaratıcısı Mark Millar’ın hala projeye destek olduğunu fakat senaryonun yazımıyla bir ilgisinin olmadığını da belirtelim.

Reklam
Paylaş

YORUM YAZIN