Microsoft, Office ve Dropbox İşbirliği Yapıyor

reklam

Microsoft’un Türkiye blogunda bir yazı yayımlandı ve yayımlanan yazıya göre One Drive, Dropbox ve Office uygulamaları özellikle mobil platformlarda büyük bir işbirliği içinde çalışacaklar. Eğer Office ve Dropbox kullanıcısıysanız bu işbirliğe size yarayacak diyebiliriz. Lafı fazla uzatmadan daha detaylı bilgi alabilmeniz için sizi orijinal açıklamayla baş başa bırakalım.

Dün, birlikte çalışma kapsamında daha fazla seçenek sunduğumuzun göstergesi olarak Dropbox ile olan işbirliğimizi duyurmuş olmaktan dolayı heyecanlıyız. Office ve Dropbox bundan böyle telefonlarda, tabletlerde ve web tarayıcısında birlikte çalışacak.

Office belgelerinizi çevrimiçi bir alanda konumluyorsanız, belgeleriniz üzerinde zaman ve mekandan bağımsız güncellemeler yapmak ve ekibinizle birlikte çalışmak çok rahat. Başkalarıyla dosyalarınızı kolayca paylaşabilirsiniz, her cihazdan nerede olursanız olun dosyalarınıza erişebilirsiniz.

Office ve OneDrive’ı birlikte kullanıyorsanız, Office ile çevrimiçi çalışmanın ne kadar kolay olduğunu keşfetmişsinizdir.

Önümüzdeki haftalar içerisinde, Office uygulamalarını güncelliyoruz ve böylece Dropbox ile de çalışabilecek duruma gelecekler. iPhone, iPad ve Android telefonlardaki Word, Excel ve PowerPoint uygulamalarında yapılacak yeni güncellemeler ile Dropbox hesabınıza erişim sağlayabileceksiniz ve böylece Office uygulamaları üzerinden Dropbox dosyalarına erişip güncelleyip paylaşabileceksiniz. Word, Excel ya da PowerPoint’inize Dropbox hesabınızı eklediğiniz an, yerel Office uygulamalarında görüntüleme ve düzenleme için Dropbox’ta dosyaları ve belgeleri arayabilirsiniz.

Dropbox’taki belgelerinizi görüntülerken “düzenle” seçeneğini tıkladığınızda, uygun Office uygulamalası güncelleme için size sunulacaktır. Düzenlemeye devam edin ve uygulamalar birlikte çalışarak Dropbox’ınıza otomatik olarak değişiklikleri kaydedecektir.

Üstelik, Dropbox’taki dosyalarınızı kolayca başkaları ile paylaşmanızı da oldukça kolay kıldık. Word, Excel ya da PowerPoint üzerinden, Dropbox’taki dosyanıza bağlantı paylaşarak başkalarını birlikte çalışmaya davet edebilirsiniz.

Hem Office hem Dropbox kullanıcısıysanız, şimdi 2’sini birlikte kullanmak daha kolay. iPad, iPhone ve Android telefonlardaki güncellemeler, cihazınızın uygulama mağazasında önümüzdeki birkaç hafta içerisinde ulaşılabilir halde olacaktır. Önümüzdeki sene, Dropbox web sitesi ve Office online entegrasyonu tamamlanıyor olacak.

Dropbox for Business kullanıcılarının Office 365 aboneliğine sahip olması gerekmektedir.

Reklam
Paylaş
Etiketler: , ,

YORUM YAZIN